O Klubu

O Klubu

 

V.K.”TAŠ” je počeo sa radom 2002 godine a zvanično je  osnovan 2009 godine u Beogradu, VK Palilula je osnovana 2015 godine.

Treninzi se održavaju u SRC „TAŠMAJDAN“, prema predviđenom rasporedu za sve grupe. Bazen raspolaže sa odličnim osvetljenjem i kao takav pruža optimalne uslove za kvalitetan trening. Program rada kluba sastoji se od tri segmenta delovanja iz kojih proizlazi sportska i pedagoška edukacija.

 

1. OBUKA PLIVANJA I ŠKOLA VATERPOLA  -  Obuka plivanja podrazumeva rad u malom bazenu za dečake i devojčice. Kada polaznik uspešno prođe obuku automacki se prebacuje u školu vaterpola. Škola vaterpola podrazumeva rad sa decom uzrasta od 7 do 10 godina. Napominjemo da ove selekcije kreću sa zvaničnim takmičenjima od desete godine. Ova takmičarska kategorija sadrži  razna sportska dešavanja. Trening utakmice sa drugim školama vaterpola kao i organizacija zimskih i letnjih  priprema i učestvovanje u  kampovima prilagođenim tom uzrastu.

2. TAKMIČARSKE SELEKCIJE - selekcija talentovane i ambiciozne dece koju vrše kvalifikovani stručnjaci koji su bili deo reprezentacije Srbije (treneri u mlađim selekcijama reprezentacije, igraci u A selekciji kao i u mlađim reprezentativnim selekcijama)

3. REKREATIVNE GRUPE - U osnovi je, da svako ko se pridruži našem klubu  bude zadovoljan i dobije kvalitetno znanje o vaterpolu. Za rekreativne grupe je predviđena liga unutar kluba i sparinzi sa drugim rekreativnim grupama.

Više iz ove kategorije « Pripreme

PRETHODNO KOLO - PRVA A LIGA SRBIJE

NAREDNO KOLO - PRVA A LIGA SRBIJE

FINA LEN Vaterpolo Savez Srbije Vaterpolo Savez Beograda